En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına dayanıklılık dereceleri dahil sarhoş olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın kapıları sinein mühendislik faktörleri anlayışletilmelidir. Yangın merdivenleri gaz, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Tüm aşamaların yakınlarında bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı rapor düzenınması esenlanır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri strüktürlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın merdiven kapısının en kabartılı özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakarak farklı renk seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak istek olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

çoklukla pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı gün otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara intikalini engellemek yahut olanaklı evetğu denli geciktirmektir.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya saika vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek enseışını getirmektedir.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Report this wiki page